Lucka 16 i årets Julkalender

Bakom dagens lucka: Idag slår jag ett slag för företagsanpassade utbildningar. Kanske har ni samma behov som andra beställare har haft av en internutbildning? Helt skräddarsydd efter ert kompetensbehov. Detta med föreläsare som verkligen kan konsten att göra en utbildning både innehållsrik och attraktiv.

*Kicka här för att läsa mer om Företagsintern utbildning – helt skräddarsydd

*Gå direkt till formulär ”Önskar offert”

#utbildning #kompetensutveckling #företagsanpassad #internutbildning #skräddarsydd #ab04 #abt04 #klimatutbildning #fastighetsägarensansvar #myndighetskrav #tredjeman #styrochreglerteknik #MER #mätochersättningsregler #basp #basu #utbildningsmäklare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s