Om mig – Allmänna villkor & policy

Emma Peterson

Hej! Lantlolla i benmärgen och uppvuxen i skärgården och stolt farmor till tre barnbarn. 10 års erfarenhet inom juridisk kompetensutveckling. Dessa år har gett mig både kunskapen och verktygen i att snabbt presentera rätt upplägg, sakinnehåll och föreläsare – oberoende område som söks för att utveckla och stärka kompetens.

2013 klev jag in på det juridiska kompetensvaruhuset Blendow Group AB. Under 8 år var mitt fokus Fastighetsblocket, i alla delar av processen Kompetensutveckling via utbildning. Produktion – Marknadsföring – Försäljning.

att starta eget

Varför väntade jag med att starta eget? Det har jag slutat upp att fråga mig själv. Då hade jag inte haft den erfarenhet som jag faktiskt har. Stort tack till alla ni föreläsare, kursdeltagare, beställare, konferenspersonal, kollegor och chefer som råkat ut för mig under alla dessa år. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla er som ännu inte har råkat ut för mig. Som oberoende utbildningskonsult, kompetensmäklare, samt i min roll som underkonsult på Svefa.

Passionerad av livet, yoga, mitt arbetet och av min erfarenhet.

Grundare av podcasten Lunch med gigoxo.

KONTAKTUPPGIFTER:
e-mail: emma@gigoxo.se

Allmänna villkor och policy

Jag följer utvecklingen av Coronaviruset covid -19 och de rekommendationer och regler som gäller, eller förändras. Utbildningsformatet som presenteras är både digitalt samt fysiskt deltagande. De konferensanläggningar jag samarbetar med gör allt de kan för att man som deltagare skall känna sig trygg och bekväm vid en utbildning. Jag förväntar mig att detta gäller även om lokal är i beställarens egen regi. Är man anmäld som deltagare på en utbildning med fysiskt deltagande och har förkylningssymtom – stanna hemma. Kontakta mig, så hjälper jag dig. Jag tackar för din förståelse och visad hänsyn. 

Anmälan och bokning av deltagarplats till en utbildning

Känns en utbildning högaktuell: Fyll i och skicka in intresseformulär/Kontaktformulär som tillhör specifik utbildning. Observera: Ett inskickat formulär är inte lika med en anmälan

Vad sker efter inskickat formulär? Jag kontaktar er/beställaren för en förankring gällande utbildningen. Om en anmälan av deltagarplats är aktuellt skickas en separat bekräftelse av deltagarplatsen, inklusive faktureringsunderlag, samt övrigt information av vikt. Så som namn och e-post till kursdeltagare, eventuella matallergier. En anmälan sker efter en förankring gjorts med beställaren. Det går även bra att kontakta mig direkt vid ett intresse av kursdeltagande till en specifik utbildning. 

Utbildning med fysiskt kursdeltagande

En kallelse till utbildning med fysiskt kursdeltagande skickas till kursdeltagarna några dagar före kursstart. Dagen innan kursstart får deltagaren det digitala kursmaterialet skickat till den angivna e-postadressen. Detta görs i överensstämmelse med GDPR och beställaren. Kontakta mig om du inte fått någon avisering 24 timmar innan utbildningen.

det digitala klassrummet

Ett digitalt klassrum innebär en schemalagd direktsänd kurs med hög interaktion
mellan deltagare och föreläsare. För bästa kursupplevelse och samspel bör man som kursdeltagare ha tillgång till både kamera och mikrofon på sin dator. Ställ gärna frågor under en digital utbildning, men ha mikrofonen i tyst läge när du inte talar. Inskrivning och fika startar 30 minuter före kurstarten av en utbildning.

Hur går det till?  Någon dag innan kursstart får deltagaren det digitala kursmaterialet skickat till den angivna e-postadressen. Detta görs i överensstämmelse med GDPR och beställaren. Kontakta mig om du inte fått någon avisering 24 timmar innan utbildningen. Senast dagen innan kursstart får du ett mail och inbjudan med länken som du använder för att ansluta till utbildningen. 

bokning och Anmälan

Avbokningsvillkor grundas helt på utbildningsarrangörens villkor. Detta gäller även ombokning och datumflytt. Deltagarplats kan självfallet överlåtas till en annan deltagare. Generösa villkor.

kursintyg

Önskar kursdeltagare digitalt intyg, mailas detta ut några dagar efter aktuell utbildning. Vid borttappade intyg kan nytt tas fram och mejlas till en kostnad av 200 kr exklusive moms per intyg. Detta gäller utbildningar maximalt 6 år tillbaka i tiden, med anledning av GDPR-arbete. 

personuppgifter

Det bolag och verksamhet som föreläsaren representerar är tillsammans med mig Emma Peterson, EP Edu ansvariga för behandling av de personuppgifter som lämnas till oss och att dessa behandlas helt i enlighet med gällande integritetslagstiftning (inklusive EU:s dataskyddsförordning 2016/679 och i enlighet med verksamhetens personuppgiftspolicy).

specialkost

Meddela mig om du har någon matallergi, önskar vegetarisk kost eller dylikt. Vid svår allergi rekommenderar jag att man även tar kontakt med konferensanläggningen, om utbildningen är i lokal av extern regi. Detta eftersom man aldrig kan garantera att det inte finns något spår av allergener i kosten. 

betalning

Fakturering sker i samband med kursstart, betalningsvillkor 30 dagar. Såvida arrangören inte har andra faktureringsvillkor.

inställda utbildningar

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen (fram till en vecka innan kursstart) vid för få anmälningar av deltagarplatser. Vi reserverar oss för inställda utbildningar och förändringar i utbildningsprogram som ligger utanför vår påverkan, det vill säga force majeure. Vid föreläsarens plötsliga sjukdom, trafikförseningar och liknande. Blir utbildningen inställd på grund av detta erbjuds alltid ett nytt datum för utbildningen, inom närtid. Då vi alltid försöker att lösa det på bästa möjliga sätt för våra kunder, förbehåller vi oss rätten om situation kräver detta att ersätta föreläsare med annan, i samma dignitet som den ämnade föreläsaren.

oklarheter eller följdfrågor?

Om du känner några oklarheter, har några följdfrågor gällande policyn och de Allmänna villkoren, eller om någon specifik utbildning. Vänligen maila mig, så återkopplar jag direkt i ärendet och ger dig klarhet och svar. Maila till emma@gigoxo.se